Catalan

Benvinguts a Nico Novell Counselling, ajuda psicològica

 

DURING THE COVID 19 CRISIS: for those in need of help at this time special prices available on request.

Soc Psicoterapeuta amb molts anys d’experiència, ajudant a les persones a superar els reptes que la vida li presenta. Vaig neixer a Catalunya i vaig cursar la meva formació a Londres on visc des de fa mes de 20 anys.

El meu objectiu es crear un entorn segur ,on els meus clients es poden expressar lliurament , afrontant els seus problemes i on puguin ser  capaços de trencar els patrons que els impedeixen créixer i viure una vida plena.

Treballo  en les àrees següents:

Generals - Baixa autoestima, indecisió, por i ansietat, fòbies, depressió, confusió i manca de motivació , “estancament “ a la vida

Relacions - Ruptura de la relació , conflictes familiars, por a l’intimitat, por al compromís, gelosia, infidelitat, incapacitat o dificultat al hora d’establir  o mantenir relacions satisfactòries tant de parella com de qualsevol altre mena (familiar, de treball, amistat etc.)

Addiccions - Al amor i al sexe, al sexe, pornografia, dogres, alcohol, menjar, feina (Si el client ho desitja puc treballar en el marc dels 12 passos)

Sexualitat i Gènere - El meu enfocament  es basa en l’afirmació de la diversitat sexual i de gènere. Teràpia LGBT (lesbiana, gay, bisexual i transsexual)

Malalties - Dificultat per fer front als diagnòstics propis o vers a altres

Autolesionar-se - La idea del suïcidi  i auto atac físic

Treball - Acomiadament, atur crònic, problemes amb els diners, treballar en excés o no rendir, insatisfacció o sentiment de estacament a la feina

Diners - Deutes,  gastar o robar compulsivament, acumulació, “  viure amb l’aigua al coll”, incapacitat de mantenir-se un mateix  o a la família

Visc a Londres , però tambe treballo amb clients de Catalunya  via Skype. Desenvolupo la meva feina a curt i a llarg termini depenent del que acordem en un principi.

La teràpia a traves de Skype funciona molt bé , dons permet  l’accés a les persones que viuen fora del Regne Unit  vers l’ excel·lència  i avantatges  que proporcionen  les eines terapèutiques  que s’utilitzen a Londres.

La teràpia consisteix  en sessions setmanals amb una durada  de 50 minuts. El preu es de £70. La primera consulta tè una durada de 30 minuts i es gratuita. El objectiu de la primera consulta serà decidir si es vol començar la teràpia, sense compromís de continuïtat.

Per parlar de la possibilitat d’assessorament personalitzat, si us plau truquem o enviem un SMS al + 44 ​​7950 638 161  si em truques des de UK, si ho fas des de Catalunya enviem un mail i et contestaré d’ immediat.

Totes les qüestións seran benvingudes i qualsevol cosa  que em diguis es mantindrà en la mes  estricte confidencialitat.

Soc diplomada en assessorament terapèutic (CPCAB) Advanced Diploma in Therapeutic Counselling i membre del (BACP) British Association of Counselling and Psychotherapy, treballo per tant,  seguint les pautes del seu codi ètic de conducta.